• Laserul dioda EPIC
  • Albirea dintilor cu EPIC
  • Terapia durerii EXCLUSIV
  • Epic – confortul pacientului

Laserul cu dioda EPIC este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei. EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”. Un ecran tactil si elegant scurteaza orice curba de invatare. Design-ul de  proiectare si setul de caracteristici ale EPIC-ului reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie BIOLASE. Varfuri de unica folosinta. Generatiile anterioare de lasere dioda  se bazau pe „despicarea si separarea” fibrei  inainte de fiecare utilizare. BIOLASE a fost prima companie care a oferit varfuri de unica folosinta pentru laserele cu dioda – si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului EPIC. Sistemul foloseste gama noastra completa de varfuri flexibile pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale.

EPIC  este solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Studiile au aratat ca in albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet! Astfel, impreuna cu kiturile de albire LaserGel20 disponibile in cinci pachete, se genereaza un tratament de incredere, la preturi accesibile, ce dovedesc rentabilitatea EPIC-ului.

EPIC are aprobarea FDA – SUA pentru Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda. Folosind piesa de mana Deep Tissue – DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, dispuneti de caracteristicile EPIC-ului pentru eliminarea temporara a durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un „downtime” pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv. EPIC introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, 10μs (zece milionimi de secunda), rezultand printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur si vindecare mai rapida.


CONTACT

Fa-ti o programare

Contacteaza-ne acum

Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama variata de servicii oferite de catre medici stomatologi cu experienta si cele mai noi tehnologii in materie de stomatologie.


CONTACT IN CAZ DE URGENTA

Luni – Duminica: 8:00 – 22:00
0214 130 015FA-TI O PROGRAMARE

POTI SA ITI FACI O PROGRAMARE 24/7
DETALII PE PAGINA DE CONTACTUrmareste-ne

Activitatea

Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare pentru a te tine la curent cu ultimile noutati!Copyright © 2014-2019 PlazaDent. Toate drepturile rezervate.

Contactati-ne