Recapatati-va frumusetea zambetului natural

EXCLUSIV! Sistemul de albire a dintilor in cabinet LuraGlow a demonstrat clinic o albirea uimitoare a dintilor. Compozitia lui unica actioneaza bland asupra dintilor prevenind orice fel de durere atit in timpul procedurii cat si dupa. Astfel dintii tai vor fi albi fara a fi afectati.

Albirea Dintilor cu LuraGlow

Orcine.
Nicidecum. Procedeul este sigur fara a afecta structura dintilor sau gingiile.
Intotdeauna este efectuat de un medic specializat. Pe dinti se aplica un gel- LuraGlow. Cu lampa profesionala LuraGlow se induce o lumina albastra care actineaza cu blindete asupra gelului de pe dinti rezultatul fiind albirea acestora.
Dinti albi cu laser LuraGlow
Albirea Dintilor cu laser (plasma) LuraGlow este un Exclusiv tratament de albire a dintilor care la ora actuala face furori in majoritatea clinicilor stomatologice din SUA si Europa. LuraGlow este singurul tratament dovedit clinic care confera dintilor naturali o diferenta de culoare de 8nuante pe cheia de culori Vita intr-o singura ora.

Procesul de albire cu laser (plasma) LuraGlow se desfasoara de-a lungul a trei sedinte de cate 30 de minute. O astfel de albire dentara poate rezista si pana la doi ani de zile. Este important de stiut ca dintii au tendinta de a se recolora spre nuanta initiala. Perioada de recolorare cea mai evidenta este in primele trei luni dar aproximativ 70% din efectul de albirea dintilor se pastreaza pana la 2 ani in majoritatea cazurilor.