fbpx

Servicii stomatologice

Ce iti putem oferi?

OFERTE SI REDUCERI PENTRU SERVICIILE NOASTRE

Verifica aceasta pagina constant pentru a fi la curent cu ofertele si reducerile noastre

Tratamente de chirurgie orala

Extractie Masea de Minte
299 Lei

Igiena orala este extrem de importanta!

Cel Mai Mic Pret Din Romania – Doar Luna Aceasta :

Dinte Complet (implant dentar, bont si coroana metalo-ceramica)

Doar 360 euro (1740 Lei) !

Laserul cu dioda EPIC este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei. EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”.

Ortodontia este o specializare a stomatologiei care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Este specialitatea care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare.

In cadrul Clinicii PlazaDent, medici specializati sunt implicati în efectuarea igienizarii dentare, respectiv a periajului dentar profesional si a detartrajului.
EPIC este solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Va asteptam in clinica PlazaDent!

Atunci cand copilul dumneavoastra se afla pe scaunul de stomatologie, are nevoie sa priveasca în ochii unei persoane care se preocupa de el si în care au încredere. Iubim copiii si stim ca pot fi pacienti foarte dificili, pentru ca le este teama. Sanatatea orala a copiilor este foarte importanta si trebuie ingrijita la fel ca orice altceva la un copil.

Fatete dentare, coroane dentare, Snap on Smile, Fatete Lumineers, Albire Dentara.

Igienizare Orala Completa – Detartraj, AirFlow si Periaj – 50% reducere – Doar 149 Lei

Va asteptam in clinica PlazaDent pentru un zambet stralucitor!

Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu tratamentul afectiunilor aparute in interiorul dintilor. Pulpa dentara este un tesut situat in interiorul dintelui si are in compozitia sa nervi, vase de sange si tesut. Aceasta pulpa, poate deveni bolnava sau rănita și, prin urmare, nu este în măsură să se repare.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15