Ce iti putem oferi?

OFERTE SI REDUCERI PENTRU SERVICIILE NOASTRE

Verifica aceasta pagina constant pentru a fi la curent cu ofertele si reducerile noastre


Chirurgie


Tratamente de chirurgie orala

Extractie Masea de Minte
200 Lei

Igiena orala este extrem de importanta!


DETALII AICI


Implant Dentar


Cel Mai Mic Pret Din Romania – Doar Luna Aceasta :

Dinte Complet (implant dentar Paltop, bont si coroana metalo-ceramica)

Doar 320 euro (1489 Lei) !


DETALII AICI


Laser Dentar


Laserul cu dioda EPIC este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei. EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”.


DETALII AICI


Ortodontie


Ortodontia este o specializare a stomatologiei care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Este specialitatea care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare.


DETALII AICIParodontologie


In cadrul Clinicii PlazaDent, medici specializati sunt implicati în efectuarea igienizarii dentare, respectiv a periajului dentar profesional si a detartrajului.
EPIC este solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Va asteptam in clinica PlazaDent!


DETALII AICI


Pedodontie


Atunci cand copilul dumneavoastra se afla pe scaunul de stomatologie, are nevoie sa priveasca în ochii unei persoane care se preocupa de el si în care au încredere. Iubim copiii si stim ca pot fi pacienti foarte dificili, pentru ca le este teama. Sanatatea orala a copiilor este foarte importanta si trebuie ingrijita la fel ca orice altceva la un copil.


DETALII AICI


Estetica Dentara


Fatete dentare, coroane dentare, Snap on Smile, Fatete Lumineers, Albire Dentara.

Igienizare Orala Completa – Detartraj, AirFlow si Periaj – 50% reducere – Doar 99 Lei

Va asteptam in clinica PlazaDent pentru un zambet stralucitor!


DETALII AICI


ENDODONTIE


Endodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu tratamentul afectiunilor aparute in interiorul dintilor. Pulpa dentara este un tesut situat in interiorul dintelui si are in compozitia sa nervi, vase de sange si tesut. Aceasta pulpa, poate deveni bolnava sau rănita și, prin urmare, nu este în măsură să se repare.


DETALII AICI


Fa-ti o programare

Contacteaza-ne acum

Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama variata de servicii oferite de catre medici stomatologi cu experienta si cele mai noi tehnologii in materie de stomatologie.


CONTACT IN CAZ DE URGENTA

Luni – Duminica: 8:00 – 22:00
0214 130 015FA-TI O PROGRAMARE

POTI SA ITI FACI O PROGRAMARE 24/7
DETALII PE PAGINA DE CONTACTUrmareste-ne

Activitatea

Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare pentru a te tine la curent cu ultimile noutati!Copyright © 2014-2019 PlazaDent. Toate drepturile rezervate.

Contactati-ne