fbpx

Chirurgie

Tratamentele de chirurgie orala


🕒Profitati acum de oferta lunii! Doar la Plaza Dent, extractiile molarilor de minte costa 250 de lei!
☎️Pentru a beneficia de promotie, va invitam sa va programati chiar acum, apelandu-ne la unul dintre numerele de telefon de mai jos!
💒Va asteptam in noua noastra locatie, ultramoderna, din strada Gheorghe Rostogolea nr. 1, sector 6, Bucuresti (in imediata apropiere a mall-ului Plaza Romania).


Interventiile chirurgicale sunt extrem de importante, ele fiind intodeauna parte dintr-un tratament complex de reabilitare orala. De cele mai multe ori, aceste tratamente preced aplicarea unor proteze, lucrari protetice sau implanturi dentare.

Operatiile dentare, cum mai sunt numite, nu trebuie sa fie dureroase si nu trebuie sa fie o sursa de teama pentru dumneavoastra, ca si pacienti. In clinica noastra stomatologica, aceste interventii sunt efectuate de catre personal calificat, cu multi ani de experienta, medici specialisti excelent pregatiti.

Iata cateva din situatiile in care apelam la chirurgia orala sunt prezentate mai jos:

NU orice sangerare de gingie este boala parodontala! Daca avem sangerari gingivale, sangerari de gingie ( sangereaza gingiile) atunci se poate trata chiar si cu un simplu detartraj. Daca simptomele sunt mai serioase, gingiile sangereaza sau dintii se misca, atunci este foarte important sa apelati la medicul dentist, pentru ca pot fi semne de boala parodontala! Chiar daca inca nu exista un tratament 100%, care sa vindece aceasta boala, solutiile sunt multe, si cu cat mai repede se incepe tratamentul , cu atat mai bine. Boala parodontala – parodontoza se poate incetini sau chiar stopa, prin tratamente realizate corect, in clinica noastra. Daca este enecesara extractia sau extractii de dinti exista si in acest caz solutii, cum ar fi implant dentar, punti ceramice, coroane ceramice sau zirconiu, proteze pe implant. De asemenea, inflamari ale gingiilor, roseata gingiei, umflarea gingiei sunt primele semne unor probleme care, depistate din timp, se pot trata cu o igiena orala corespunzatoare, cu o simpla vizita la medicul dentist si o curatare profesionala a dintilor.  

Probabil extractiile sunt cele mai cunoscute interventii chirurgicale,. Ideal ele sunt realizate de catre medicul specialist chirurg.
In clinica noastra stomatologica medicii chirurgi au in spate multi ani de experienta, procedura de extractie dentara realizandu-se cu minim de discomfort si in timp scurt. Extractiile de masea de minte sunt o procedura des intalnita, foarte uzuala, care se realizeaza din motive diferite: in primul rand deoarece apare durerea, datorita eruptiei molarului de minte, se inghesuie dintii ramasi, pot sa apara dureri in alte zone, cum ar fi durerri de cap, migrene, dureri de ureche.

 

Sunt proceduri cand osul nu este suficient, pentru inserarea de implanturi dentare, reconstructia osoasa, adaugarea de os, de material de os natural sau artificial in boala parodontala, parodontopatii.
Rezectia apicala la clasicele operatii la dinti este una fara durere, sub anestezie, operatie la dinti relativ simpla, executata de catre medicul chirurg.
Eliminarea puroiului la dinti, curatarea si eliminarea infectiei sunt toate parte din operatiile dentare.
Important: in unele cazuri nu este nevoie de operatie dentara, eliminarea infectiei. Eliminarea problemei si a durerii se poate face prin tratamente alternative, de natura tratamentului de canal, tratament endodontic. Acest tratament este realizat de catre departamentul de endodontie, si reprezinta, in functie de caz, o alternativa la clasica operatie dentara.
Grefa osoasa: datorita gradului mare de pregatire si a experientei acumulata de-a lungul timpului de catre medicicul Rogozea Bogdan, se realizeaza inclusiv prin operatii complexe, operatii realizate in conditii de maxima siguranta, intr-un mediu steril si prin respectarea tuturor procedurilor si circuitelor speciale.

 

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 09:00 – 21:00 S-D: inchis

Formular de Contact

Call Now Button 0722.163.303