fbpx

Snap on smile

Ca urmare a sesizarilor primite, dorim sa va informam ca exista o tentativa de frauda din partea paginii de Facebook Dental Expert (https://www.facebook.com/Dental-Expert-302464963707140/).

Clinica stomatologica Plaza Dent nu solicita bani in avans sau ramburs, pentru ca nu comercializeaza fatete dentare sau alte produse trimitandu-le catre pacienti, toate serviciile stomatologice pe care le prestam efectuandu-se doar in locatia noastra din Bucuresti.

De aceea, va recomandam sa nu platiti pentru un astfel de produs, comercializat abuziv si ilegal in numele nostru si ne apelati mereu telefonic, la unul dintre numerele de telefon afisate in site, pentru a confirma orice programare. Daca vi s-au cerut bani in numele nostru, va incurajam sa apelati la ajutorul Politiei din localitatea dumneavoastra.

Snap On Smile® este o solutie usoara, rapida si la un pret pe care vi-l puteti permite, pentru pacientii ce doresc sa se simta mai bine, sa arate mai bine si sa aiba o stare de sanatate mai buna. Pacientii care folosesc Snap On Smile® sunt imediat mai increzatori in ei insisi si capata respect de sine.

Majoritatea sunt impresionati de aspectul natural si de felul cum se simt cu Snap On Smile®, fiind recunoscatori pentru timpul minim investit – aproximativ doua saptamani – si pentru obtinerea unor rezultate ce schimba viata intr-o asemenea masura.

Aceasta aplicatie revolutionara reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea unei largi game de probleme clinice de scurta si de lunga durata, intrucat serveste ca optiune neinvaziva de restaurare  cat si ca aplicatie de diagnostic.

Aplicatiile includ folosirea Snap On Smile® ca element estetic provizoriu pentru restaurari de implant, ca mijloc pentru cresterea inaltimii faciale (dimensiune verticala), ca proteza dentara partiala cosmetica ce poate fi indepartata, si chiar ca o imbunatatire pe termen lung a zambetului.

Snap On Smile® poate dura ani de zile si totusi este o aplicatie accesibila, desi este temporara. De asemenea, se dovedeste a fi un stimulent extraordinar pentru pacientii care au o astfel de nevoie dar ezita sa se simplice mai mult intr-un tratament de restaurare. De fapt, studiul nostru a aratat ca 40% dintre pacientii care au inceput tratamentul cu Snap On Smile® au trecut la o restaurare mai extinsa.

Snap On Smile® este o aplicatie dentara confortabila si detasabila care nu necesita pregatire anterioara, injectii sau adezivi. Designul sau brevetat este flexibil, incredibil de puternic si se fixeaza pe dintii pacientului. Fara a apasa pe tesutul gingival si fara acoperire palatala, intru-cat fixarea se face in totalitate pe dinte. Snap On Smile® este neinvaziv si usor de indepartat, facandu-l complet reversibil.

Snap On Smile® este fabricat din rasina acetilica cristalizata, ceea ce ii permite o grosime minima de 0.5mm fara a compromite rezistenta. Este singura aplicatie ce poate fi fabricata in grosimi variabile de-a lungul unei singure aplicatii pentru a obtine un aspect si un contur cat mai natural. Este durabil, rezista petelor cauzate de tigari, vin si cafea si permite pacientilor sa manance in timp ce il poarta.

Snap On Smile® este disponibil in multiple nuante si forme din care dumneavoastra si pacientul puteti alege. Poate fi creat pentru a acoperi un cadran sau arcada superioara si/sau inferioara pentru a se potrivi aproape pentru orice nevoie a pacientului. Aplicatiile pentru ambele arcade pot fi purtate simultan.


Pacientii care sunt interesati de o abordare neinvaziva, reversibila si accesibila in vederea unui tratament restaurativ si cosmetic sunt candidatii perfecti pentru Snap On Smile®. Este o solutie usoara, rapida si inovativa pentru pacientii care vor sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si indeplineasca activitatile cu mai mare placere.

Dupa consultatia pacientului, noi luam amprentele arcadei dorite si arcadei antagoniste. Impreuna cu pacientul selectam forma si nuanta dorita. Apoi, cabinetul nostru trimite cazul complet catre Snap On Smile® pentru a fi fabricat. Aplicatia personalizata a pacientului nostru va fi livrata cabinetului nostru in 21 zile. Programam pacientul pentru o vizita la cabinet, ajustam aplicatia daca este necesar si apoi inseram.

Snap On Smile® poate fi refacut fara nici un cost aditional pana la 60 de zile de la livrarea aplicatiei medicului dentist. Snap On Smile® este o aplicatie personalizata, astfel nu poate fi returnata oricand pentru retusari.

Vorbirea poate fi afectata pentru primele cateva minute de folosire, desi acest lucru variaza in functie de pacient. Instructiunile ce insotesc aplicatia personalizata Snap On Smile® includ o lista de exercitii verbale care ajuta la accelerarea procesului de aclimatizare a pacientului.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 09:00 – 21:00 S-D: inchis

Formular de Contact

Call Now Button 0722.163.303