fbpx

Snap on smile

Ca urmare a sesizarilor primite, dorim sa va informam ca exista o tentativa de frauda din partea paginii de Facebook Dental Expert (https://www.facebook.com/Dental-Expert-302464963707140/).

Clinica stomatologica Plaza Dent nu solicita bani in avans sau ramburs, pentru ca nu comercializeaza fatete dentare sau alte produse trimitandu-le catre pacienti, toate serviciile stomatologice pe care le prestam efectuandu-se doar in locatia noastra din Bucuresti.

De aceea, va recomandam sa nu platiti pentru un astfel de produs, comercializat abuziv si ilegal in numele nostru si ne apelati mereu telefonic, la unul dintre numerele de telefon afisate in site, pentru a confirma orice programare. Daca vi s-au cerut bani in numele nostru, va incurajam sa apelati la ajutorul Politiei din localitatea dumneavoastra.

Pentru toti  pacientii care cauta o abordare neinvaziva, reversibila si la un pret accesibil pentru stomatologia restaurativa si cosmetica, Snap On Smile® este o solutie viabila. De astfel, este o solutie optima pentru pacientii care doresc sa se simta mai bine, sa arate mai bine si sa aiba o stare de sanatate orala mai buna. In plus, pacientii care folosesc Snap On Smile® sunt imediat mai increzatori in ei insisi si capata respect de sine.

In cazul Snap On Smile nu poate fi vorba despre incarcare, sfredel, sau metode invazive. Este o solutie usoara, rapida si la un pret cat se poate de accesibil. Majoritatea persoanelor care poarta Snap On Smile sunt impresionate de aspectul natural pe care il asigura si de felul in care se simt, fiind incantate de timpul minim investit – aproximativ doua saptamani – si pentru obtinerea unor rezultate ce le schimba viata.

Acest dispozitiv revolutionar reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea unei largi game de probleme clinice de scurta si de lunga durata, intrucat serveste ca optiune neinvaziva de restaurare,  cat si ca aplicatie de diagnostic.

Avantaje Snap On Smile

  • este un element estetic provizoriu, utilizat pentru restaurari de implant, ca mijloc pentru cresterea inaltimii faciale (dimensiune verticala), ca proteza dentara partiala cosmetica ce poate fi indepartata, si chiar pentru o imbunatatire pe termen lung a zambetului;
  • Snap On Smile® poate dura ani de zile si totusi este o aplicatie accesibila din punct de vedere al pretului, desi este temporara;
  • se dovedeste a fi un stimulent extraordinar pentru pacientii care au nevoi specifice, dar ezita sa faca un tratament de restaurare.

Snap On Smile® este o aplicatie dentara confortabila si detasabila care nu necesita pregatire anterioara, injectii sau adezivi. Designul sau brevetat este flexibil, incredibil de puternic si se fixeaza pe dintii pacientului. Fara a apasa pe tesutul gingival si fara acoperire palatala, intru-cat fixarea se face in totalitate pe dinte. Snap On Smile® este neinvaziv si usor de indepartat, facandu-l complet reversibil.

Snap On Smile® este fabricat din rasina acetilica cristalizata, ceea ce ii permite o grosime minima de 0.5mm fara a compromite rezistenta. Este singura aplicatie ce poate fi fabricata in grosimi variabile de-a lungul unei singure aplicatii pentru a obtine un aspect si un contur cat mai natural. Este durabil, rezista petelor cauzate de tigari, vin si cafea si permite pacientilor sa manance in timp ce il poarta.

Snap On Smile® este disponibil in multiple nuante si forme din care dumneavoastra si pacientul puteti alege. Poate fi creat pentru a acoperi un cadran sau arcada superioara si/sau inferioara pentru a se potrivi aproape pentru orice nevoie a pacientului. Aplicatiile pentru ambele arcade pot fi purtate simultan.


Pacientii care sunt interesati de o abordare neinvaziva, reversibila si accesibila in vederea unui tratament restaurativ si cosmetic sunt candidatii perfecti pentru Snap On Smile®. Este o solutie usoara, rapida si inovativa pentru pacientii care vor sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si indeplineasca activitatile cu mai mare placere.

Dupa consultatia pacientului, noi luam amprentele arcadei dorite si arcadei antagoniste. Impreuna cu pacientul selectam forma si nuanta dorita. Apoi, cabinetul nostru trimite cazul complet catre Snap On Smile® pentru a fi fabricat. Aplicatia personalizata a pacientului nostru va fi livrata cabinetului nostru in 21 zile. Programam pacientul pentru o vizita la cabinet, ajustam aplicatia daca este necesar si apoi inseram.

Snap On Smile® poate fi refacut fara nici un cost aditional pana la 60 de zile de la livrarea aplicatiei medicului dentist. Snap On Smile® este o aplicatie personalizata, astfel nu poate fi returnata oricand pentru retusari.

Vorbirea poate fi afectata pentru primele cateva minute de folosire, desi acest lucru variaza in functie de pacient. Instructiunile ce insotesc aplicatia personalizata Snap On Smile® includ o lista de exercitii verbale care ajuta la accelerarea procesului de aclimatizare a pacientului.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15