fbpx

Protetica dentara

O proteză dentară este un tip de proteza intraorală folosită pentru a restabili (reconstrui) defecte intraorale, cum ar fi dinții lipsă, părți ale dinților care lipsesc și structuri moi sau dure ale maxilarului si palatului care lipsesc.

Protetica este specialitatea dentara care se concentreaza pe proteze dentare.

Astfel de proteze sunt folosite pentru reabilitarea masticației, pentru a îmbunătăți estetica și vorbirea.

O proteză dentară poate fi fixata prin conectarea la dinți sau implanturi dentare, prin aspirare sau prin atasarea în mod pasiv de mușchii din jur.

Ca și alte tipuri de proteze, acestea pot fi fixate permanent sau detașabil – Protezele fixe și protezele dentare amovibile sunt realizate în mai multe variante. Protezele fixate permanent folosesc adeziv dentar sau șuruburi, pentru a se atașa la dinți sau implanturi dentare. Protezele amovibile folosesc frecarea cu suprafețe dure paralele și degajări interioare ale dinților adiacenți sau implanturi dentare, cele prin aspirare folosind retenția cu ajutorul mucoasei, precum și prin exploatarea mușchilor din jur și contururile anatomice ale maxilarului pentru a fi tinute pasiv pe loc.

Tipuri de lucrari protetice:

– fatete ceramice sau din compozit;

– coroane pe implant;

– coroane si punti din ceramica pe suport metalic;

– coroane si punti din ceramica pe suport metalic;

– coroane si punti din ceramica pe suport de zirconiu;

– lucrari din ceramica fara suport metalic;

– proteze acrilice si elastice, totale si partiale;

– proteze pe implanturi;

– proteze pe implant biodentaplast;

– proteze pe implant insurubate;

– proteze scheletate cu sisteme speciale;

Cabinetul nostru lucreaza cu material de cea mai buna calitate, cum ar fi Zirconiu si SISTEME E.max CERAMICE:

Zirconia sau zirconiu este cel mai dur tip de ceramică din industrie și cel mai puternic material utilizat în stomatologie . Zirconiul utilizat în stomatologie este oxidul de zirconiu , care a fost stabilizat cu adaos de oxid de ytriu .

Zirconiul este un tip de ceramica foarte dura, care vine sub forma de blocuri de diferite forme si marimi. Pentru a fi prelucrat se folosesc metode sofisticate controlate de computer.

Lucrare completa din zirconiu

Caracteristici și Beneficii:

Zirconiul este un material recent aparut care a revolutionat medicina dentara. Datorită calităților sale excepționale, aceasta poate fi utilizat pentru diverse scopuri .

Zirconiul este extrem de durabil și rezistent. Este practic cel mai puternic material utilizat în stomatologie la acest punct .

Deoarece este o ceramică de culoare albă , cu caracteristici translucide foarte bune, restaurările cu zirconiu sunt foarte estetice, deoarece acestea nu conțin nici un metal in structura lor .

Structura de bază a zirconiului poate fi stratificata cu porțelan estetic pentru a crea culoarea finală și forma dintelui .

Similar cu aurul , este foarte bine tolerat de organism , nu are efecte alergice și, pentru că nu este un metal, nu corodeaza .

Deoarece acestea sunt executate cu ajutorul calculatorului, protezele pe bază de zirconiu sunt extrem de precise.

E.max reprezinta un progres major in stomatologia restauratoare si cosmetica . Unul dintre motivele din spatele acestuia este o combinație a esteticii sale înalte și a rezistenței sale superioare Coroanele complet ceramice si restaurarile realizate din E.max au un aspect natural și nu conțin metale . În funcție de corecția pe care doriți să o faceți , medicul dentist va lucra cu Dvs. pentru a selecta cea mai bună opțiune fie ca este vorba de coroane , fatete , un pod sau implanturi .

E.MAX :

Caracteristici și Beneficii:

– reparatii dinți decolorați sau colorati

– reparatii dinti stricati

– reparatii dinți ciobiti sau fisurati

– reparatii dinți cariați

– reparatii lucrări dentare mai vechi de metal

E.max este numarul 1 in restaurari ceramice utilizate în prezent. Materialul E.max patentat are mai mult de 10 de ani de dovezi clinice, cu o rata de succes 98,2%.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 09:00 – 21:00 S-D: inchis

Formular de Contact

Call Now Button 0722.163.303