fbpx

Echipamente de Radiologie

Computer tomograf CBCT XMIND Trium

Clinica noastra dispune de un Computer Tomograf  CBCT X-MIND trium, cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara.

Cu ajutorul acestei tehnologii,  medicul dentist sa poata pune un diagnostic precis, datorita acuratetei analizelor obtinute.

Acest sistem radiologic digital panoramic si tomografic extra-oral, este indicat pentru:

  • obtinerea radiografiilor panoramice pentru examinari in vederea stabilirii unui diagnostic optim al dentitiei, maxilarului si a structurilor orale;
  • obtinerea radiografiilor regiunii maxilo-faciale si ale unor parti ale craniului;
  • obtinerea unor imagini tomografice ale regiunii orale si maxilo-faciale, in vederea stabilirii unui diagnostic corect al dentitiei, maxilarului, structurilor orale si a unor oase craniene;

X-MIND trium furnizeaza imaginea sectiunii transversale a osului (a treia dimensiune), care nu apare pe o radiografie dentara panoramica, putandu-se astfel  masura dimensiunile osului in care urmeaza a fi introdus implantul, se poate realiza simulare de pozitionare a implantului in cele trei planuri de sectionare.

Fara senzatie de claustrofobie – tomografia medicala implica investigarea la „orizontala”, iar pacientul este introdus intr-un tub ingust pentru minute bune. Aceasta poate provoca la unii pacienti claustrofobie si senzatie de panica. Tomografia dentara se realizeaza cu pacientul in pozitie „verticala” (in picioare) si totul nu dureaza decat cateva secunde.

Diagnostic precis – reproducerea reala, tridimensionala a danturii conduce la masuratori exacte – in plan, angular, perimetrale si volumetrice. Totodata, este posibila diagnosticarea volumului si a densitatii osoase, componente foarte utile, in special in tratamentul cu implant dentar. Cu ajutorul unor investigatii si masuratori exacte, diagnosticul va fi intotdeauna precis. Vor fi identificate si reprezentate toate formatiunile anatomice importante (pentru a fi evitate in timpul manoperelor), precum si afectiunile existente la nivelul aparatului dento-maxilar.

APARAT RADIOGRAFII LOCALE XMIND UNITY

X-MIND UNITY aduce standardul generatoarelor de raze X la un nou nivel, oferind precizia perfectă și protecția pacientului asa cum niciun alt sistem de raze X nu a reușit să atingă până acum. O imagine clară și contrastată, parametrii ajustabili și timpul de expunere, combinate cu punctul de focalizare de 0,4 mm, fac ca unitatea X-Mind® să furnizeze o definiție neegalată a imaginii pentru o fiabilitate mai ridicată a diagnosticului. Integrarea SOPIX Inside în sistemul de raze X intraorale de unitate X-MIND, combinată cu tehnologia ACE, ajută la oprirea radiației în exces (cu până la 52% mai puțin) și a imaginilor supraexpuse. Pacientul primește doar doza necesară, adaptată morfologiei sale dentare.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15