fbpx

Echipamente Dezinfectare si Sterilizare

ECHIPAMENTE PENTRU DEZIMFECTARE SI STERILIZARE

Deoarece pentru noi dezinfectarea si sterilizarea echipamentelor si instrumentarului este extrem de importanta, ne-am asigurat sa fie 100% EFICIENTA si SIGURA, asa ca am achizitionat echipamente de cea mai inalta calitate si performanta.

MASINA DE SPALAT INSTRUMENTAR EUROSAFE 60 EURONDA

Conceputa pentru maxim de siguranta, relizeaza pre-spalare, spalare, dezinfectare termica si uscare. intr-un singur ciclu. Rezultatele sunt efective si eficiente intr-un timp mai scurt si cu mai putine riscuri pentru operator.

AUTOCLAVE NISEA PREMIUMcomplete FARO sunt capabile să îndeplinească cerințele celor mai avansate nevoi profesionale privind ciclul de sterilizare.

Baia de ultrasunete LINDA

LINDA este echipat cu un generator care încorporează un oscilator cu ultrasunete special cu tehnologia Sweep System care garantează o spălare sigură și eficientă a instrumentarului stomatologic, obținând într-un timp scurt o curățare profundă chiar și în acele zone greu accesibile manual.

ASSISTINA 3X3

Unitate de curățare și întreținere complet automată pentru piese de mână dentare.

ASSISTINA 3X3 asigura curățarea internă si externa automată pentru piese de mână dentare.  Canalele de pulverizare și componentele angrenajelor sunt curățate cu W&H Activefluid apoi uscate cu suflare pentru a elimina reziduurile de curățare iar alimentarea automată cu ulei furnizează exact atât ulei cât este necesar pentru ungerea optimă a instrumentului.

NEBULIZATORUL CLEAN CUBE MINI

Acest dispozitiv, destinat decontaminarii cabinetelor stomatologice,  este produs de catre liderul  mondial in domeniu, STEINEMANN si a fost achizitionat de catre clinica noastra din grija pentru pacienti, in contextul epidemiei de SARV COV2.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15