Sistem injectie computerizata DENTAPEN

Dentapen este un dispozitiv de anestezie computerizată extrem de ușor de folosit, este compact, nu are pedală, fire, este sigur și precis, iar cel mai important – nu are consumabile suplimentare. Dentapen folosește ace și carpule de anestezie obișnuite.

Dentapen are 3 viteze de injectare, o funcție specială pentru anestezie intraligamentară și o funcție de aspirație care se poate realiza în orice moment al anesteziei.

Acesta are un aspect mult mai prietenos, iar anesteziile realizate cu el sunt foarte „blânde” și confortabile pentru pacient și nu în ultimul rând, mult mai ușor de realizat pentru medic. Practic, nu mai rămâne decât să stabiliți reperele anatomice, să apăsați un buton, iar Dentapen injectează cu viteza și presiunea ideală.

Durerea persistentă la locul de puncție, anestezia persistentă, extensia bruscă a țesuturilor și lezarea acestora, toate sunt eliminate cu ajutorul acestui dispozitiv.Fa-ti o programare

Contacteaza-ne acum

Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama variata de servicii oferite de catre medici stomatologi cu experienta si cele mai noi tehnologii in materie de stomatologie.


CONTACT IN CAZ DE URGENTA

Luni – Duminica: 8:00 – 22:00
0214 130 015FA-TI O PROGRAMARE

POTI SA ITI FACI O PROGRAMARE 24/7
DETALII PE PAGINA DE CONTACTUrmareste-ne

Activitatea

Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare pentru a te tine la curent cu ultimile noutati!Copyright © 2014-2019 PlazaDent. Toate drepturile rezervate.

Contactati-ne