fbpx

Coroane Dentare

Coroanele dentare oferite de Cabinetul Stomatologic Plaza Dent, din Drumul Taberei, imbunatatesc rezistenta dintelui pe care il imbraca si se integreaza perfect cu ceilalti dinti. Costul mai mare fata de o plomba clasica se regaseste in beneficiile pe termen lung pe care o coroana dentara le aduce.

Orice pacient va avea nevoie de o coroana dentara daca este necesar ca:

  • dintele obturat sa fie protejat;
  • cromatica dintilor sa fie identica;
  • sa acopere un implant dentar;
  • sa reconstruiasca forma dintelui lipsa;

Tratamentul implica un numar redus de sedinte, care presupun pregatirea dintelui, prelevarea amprentei dentare si aplicarea coroanei provizorii, inainte de cea definitiva.

Tipuri de coroane dentare

Coroanele Metalo Ceramice sunt recomandate pentru molari si premolari, datorita rezistentei acestora;

Zirconiul este, in schimb, cel mai dur material folosit in domeniul stomatologic, oferind o durata mai mare de utilizare si un aspect mai bine conservat, in timp.

Restaurarile cu zirconiu sunt foarte estetice, deoarece nu contin nici un metal in structura lor . Structura de baza a zirconiului poate fi stratificata cu portelan estetic, pentru a crea culoarea finala si forma dintelui.

Similar cu aurul, este foarte bine tolerat de organism, nu are efecte alergice si, pentru ca nu este un metal, nu corodeaza. Deoarece acestea sunt executate cu ajutorul calculatorului, protezele pe baza de zirconiu sunt extrem de precise.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15