fbpx

Coroane Dentare

Coroanele dentare oferite de Cabinetul Stomatologic PlazaDent, din Drumul Taberei, imbunatatesc rezistenta dintelui pe care il imbraca si se integreaza perfect cu ceilalti dinti. Costul mai mare fata de o plomba clasica se regaseste in beneficiile pe termen lung pe care o coroana dentara le aduce.

Aveti nevoie de o coroana dentara daca doriti ca:

  • Dintele obturat sa fie protejat
  • Cromatica dintilor dumneavoastra sa fie identica
  • Sa acoperiti un implant dentar
  • Sa reconstruiti forma dintelui lipsa

Tratamentul implica putine sedinte, care presupun pregatirea dintelui, prelevarea amprentei dentare si aplicarea coroanei provizorii, inainte de cea definitiva.

Coroanele Metalo Ceramice sunt recomandate pentru molari si premolari, datorita rezistentei acestora.

Zirconiul este, in schimb, cel mai dur material folosit in domeniul stomatologic, oferind astfel o durata mai mare de utilizare si un aspect mai bine conservat, in timp.

Deoarece este o ceramică de culoare albă , cu caracteristici translucide foarte bune, restaurările cu zirconiu sunt foarte estetice, deoarece acestea nu conțin nici un metal in structura lor .

Structura de bază a zirconiului poate fi stratificata cu porțelan estetic pentru a crea culoarea finală și forma dintelui .

Similar cu aurul , este foarte bine tolerat de organism , nu are efecte alergice și, pentru că nu este un metal, nu corodeaza .

Deoarece acestea sunt executate cu ajutorul calculatorului, protezele pe bază de zirconiu sunt extrem de precise.

Apelati la serviciile noastre pentru a avea un zambet de invidiat !

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 09:00 – 21:00 S-D: inchis

Formular de Contact

Call Now Button 0722.163.303