Tooth Transformer

Tooth Transformer, sistem avansat de inginerie tisulara, prin care un dinte extras, printr-o simpla apasare de buton este procesat si transformat in material de regenerare osoasa, in doar cateva minute!

Stimulează adeziunea, proliferarea și diferențierea celulară pentru a stimula  generarea osoasă. Acesta prezinta biocompatibilitate crescuta și absența reacțiilor adverse la pacientul cu aditie de os.

Avantaje:
-timp scurt de procesare
-economic
-BMP-2 prezent
-autolog
-vindecare rapida
-compatibilitate ridicata

Umiditatea ridicată permie manevrarea  cu usurinta și stimuleaza regenerarea osoasă. Dintele ca orice  os, este compus din colagen de tip 1 și minerale de hidroxiapatită (HA).

HA(hidroxiapatita)  dintelui este foarte cristalina și nu este resorbabilă. Tooth Transformer reduce cristalinitatea HA eliminând bacteriile și  transforma dintele în material autolog de grefă osoasă.


Fa-ti o programare

Contacteaza-ne acum

Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama variata de servicii oferite de catre medici stomatologi cu experienta si cele mai noi tehnologii in materie de stomatologie.


CONTACT IN CAZ DE URGENTA

Luni – Duminica: 8:00 – 22:00
0214 130 015FA-TI O PROGRAMARE

POTI SA ITI FACI O PROGRAMARE 24/7
DETALII PE PAGINA DE CONTACTUrmareste-ne

Activitatea

Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare pentru a te tine la curent cu ultimile noutati!Copyright © 2014-2019 PlazaDent. Toate drepturile rezervate.

Contactati-ne