fbpx

Fatete Dentare


Oferta – 1200 lei / fateta din ceramica presata!

☎️Pentru a beneficia de promotie, va invitam sa va programati chiar acum, apelandu-ne la unul dintre numerele de telefon de mai jos!
?Va asteptam in noua noastra locatie, ultramoderna, din strada Gheorghe Rostogolea nr. 1, sector 6, Bucuresti (in imediata apropiere a mall-ului Plaza Romania).


Si tu poti avea un zambet perfect!

Domeniul stomatologic s-a dezvoltat in ultimii ani extrem de mult, astazi existand solutii pentru orice problema, indiferent daca este vorba despre carii, despre lipsa unor dinti sau, pur si simplu, despre culoarea danturii. Persoanele care au dinti rupti sau tociti, sau cele nemultumite de culoarea dintilor, pot apela acum la fatete dentare, pentru a-si recupera aspectul natural al danturii si pentru a putea manca si vorbi fara probleme.

Ce sunt fatetele dentare

Practic, acestea reprezinta solutia ideala prin care orice pacient poate sa aiba din nou dinti frumosi, care sa arate bine si care sa fie complet functionali. Este vorba despre niste pelicule subtiri care se aplica cu grija peste dintele tocit sau fracturat. In lumea medicala, acestea sunt cunoscute sub denumirea de „lucrari protetice” si pot fi executate din doua tipuri de materiale: ceramica ori compozit (adica un material aseamanator celui din care se realizeaza plombele), in functie de preferintele pacientilor.

Avantajele fatetelor dentare

In primul rand, persoanele care opteaza pentru fatetele dentare vor avea din nou o dantura completa, fara a mai fi nevoite sa se preocupe de un eventual disconfort in timpul meselor sau din timpul vorbirii. Totul va reveni la normal, iar durerile groaznice de odinioara vor fi doar o amintire.

De asemenea, estetica cavitatii bucale este extrem de importanta intrucat, in functie de aceasta, oamenii pot socializa mai usor, putand zambi fara nicio retinere. Mai multe studii au aratat ca persoanele care au probleme dentare evita contactul direct cu ceilalti din jur mai mult decat ar trebui, simtindu-se stanjenite.

Ingrijirea fatetelor nu presupune eforturi suplimentare foarte mari, insa este recomandat ca toate tipurile de alimente si bauturi sa se consume cu mai multa grija. De regula, acestea nu trebuie sa fie foarte reci sau foarte fierbinti.

In plus, un alt avantaj de care beneficiaza pacientii care opteaza pentru fatete dentare consta in faptul ca lucrarile protetice pot rezista si pana la zece ani, ceea ce inseamna ca investitia va fi una excelenta!

Dezavantajele pe care le pot resimti pacientii

Nu  este recomandat ca persoanele care nu au dintii naturali sanatosi, din punct de vedere al structurii, sa apeleze la aceasta solutie pentru ca, foarte probabil, lucrarile nu vor rezista, indiferent de calitatea materialelor folosite. Este vorba despre acele persoane care au carii pe mai mult de jumatate din suprafata unui dinte sau care au infectii imposibil de tratat.

Un alt dezavantaj este acela ca o data aplicate, fatetele nu mai pot fi scoase. De aceea, este bine ca pacientii sa fie hotarati atunci cand apeleaza la un stomatolog.

Nu in ultimul rand, persoanele care opteaza pentru lucrari din compozit trebuie sa stie ca, in timp, acestea se pigmenteaza, fiind necesara o ingrijire mult mai meticuloasa si o atentie sporita la tipul de alimente consumate.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15