fbpx

Fa-ti o programare

Pentru urgențe stomatologice, implanturi dentare, fațete, coroane sau controale de rutină fă-ți o programare! Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore

  MegaGen Implant este o firmă Sud Coreeană ce joacă un rol important pe piața stomatologică în peste 100 de țări, având cea mai mare fabrică de implanturi din Asia. Produsele sale revoluționare au schimbat şi continuă să schimbe și astăzi implantologia pe plan mondial.

  Implantul AnyRidge®

  Grație experienței și a departamentului de dezvoltare și de cercetare, în anul 2009, Megagen Implant a lansat un produs inovator – implantul AnyRidge®.

  AnyRidge® este singurul implant din România care timp de 7 ani consecutivi este certificat cu „Trusted Quality Award” de către Organizația Clean Implant Foundation din Germania, pentru implantul cu cea mai pură suprafață. De asemenea, este primul implant destinat aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință cu intervenția chirurgicală.

  Implantul AnyRidge® se adresează perfecționiștilor, care nu doresc niciun compromis, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Cu ajutorul implantului AnyRidge®, Megagen Implant își dorește să readucă tuturor pacienților încrederea în propriul zâmbet.

  Tratament unic de suprafață XPEED®

  Asigură osteointegrarea în timp record

  Tratamentul unic de suprafață XPEED® reprezintă o altă caracteristică ce face ca AnyRidge® să devină opțiunea nr. 1 în selecția tipului de implant dentar.

  XPEED® este constituit dintr-o nanostructură de ioni de calciu încorporată pe suprafața implantului care activează depunerea de os în jurul acestuia, maximizând astfel osteointegrarea implantului dentar într-un timp record de 30 de zile.

  Spire revoluționare Knife Thread

  Design unic creat pentru a obține stabilitate inițială în orice tip de densitate osoasă

  AnyRidge®, primul sistem de implanturi confecționate din aliaj de titan cu puritate înaltă care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread, asigurând, astfel, atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării imediate a unei lucrări protetice.

  Tratamentul unic de suprafață XPEED® reprezintă o altă caracteristică ce face ca AnyRidge® să devină opțiunea nr. 1 în selecția tipului de implant dentar.

  XPEED® este constituit dintr-o nanostructură de ioni de calciu încorporată pe suprafața implantului care activează depunerea de os în jurul acestuia, maximizând astfel osteointegrarea implantului dentar într-un timp record de 30 de zile.

  Încărcare imediată în siguranță

  Valoarea ISQ a unui implant dentar este măsurată pe o scară de la 1 la 100 și reprezintă nivelul de stabilitate și de osteointegrare al acestuia. Cu cât valoarea ISQ este mai mare, ca atât implantul este mai stabil.

  Datorită tratamentului unic de suprafață XPEED® și a design-ului invator, AnyRidge® este singurul sistem de implant din lume cu valoarea ISQ continuu ascendentă din momentul inserării, ceea ce conferă posibilitatea încărcării protetice imediate în siguranță.

  Chirurgie Ghidată R2Gate®

  În mod normal, etapele efectuării unei lucrări ancorate pe implanturi dentare sunt: inserarea unui implant în zona în care există os disponibil și apoi aplicarea unei lucrări protetice ancorate pe aceste implanturi. Prin urmare, în implantologia clasică, forma și mărimea osului disponibil decid poziția implantului, iar poziția acestuia din urmă decide rezultatul estetic al coroanei. Din acest motiv, de multe ori, există riscul ca rezultatul să nu fie cel așteptat de medic sau de către pacient.

  Chirurgia ghidată vine în ajutorul acestor proceduri, fiind cea mai sigură și eficientă metodă de inserare a implanturilor dentare. Implică utilizarea unui ghid chirurgical ce se fixează în cavitatea orală a pacientului în timpul operației pentru asigurarea poziției și angulației corecte a implanturilor.

  MegaGen România dispune de un laborator propriu de tehnică dentară, Digital Laboratory by MegaGen. În colaborare cu medicul stomatolog, tehnicienii Digital Laboratory au posibilitatea de a realiza materialele necesare și de a planifica toate etapele unei proceduri de chirurgie ghidată. Aceștia utilizează sistemul R2GATE®, un soft inovator care permite proiectarea în detaliu a ghidului chirurgical personalizat. Acest ghid asigură transpunerea poziției implanturilor în mod identic cu cea planificată pe calculator.

  Mai mult decât atât, cu ajutorul implanturilor MegaGen AnyRidge® și a conceptului OneDay Implant, având poziția exactă a implanturilor care vor fi inserate, tehnicianul dentar poate confecționa o lucrare provizorie ce poate fi aplicată de către medic în aceeași ședința cu inserarea implanturilor.

  Beneficiile utilizării Chirurgiei Ghidate R2GATE®:

  • Planificarea poziției implanturilor din punct de vedere protetic
  • Predictibilitate
  • Intervenție facilă
  • Recuperare postoperatorie redusă
  • One-day Implant

  Află de la medicul tău dacă implantul dentar MegaGen este potrivit situației tale clinice!

  Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

  Bucuresti, Sector 6

  Program

  L-V: 08:00 – 21:00
  Sambata: 08:30 - 18:30
  Duminica: Inchis

  Formular de Contact

  Call Now Button021.413.00.15