fbpx

Implanturi dentare Straumann
Compania Straumann din Elvetia, cu peste 20 de ani de cercetare clinica

Oferta Lunii

Implant Dentar Straumann Neodent
1400 lei
Implant Dentar Straumann BLX SLA Active
2500 Lei
Bont + Coroana Zirconiu
1650 lei

Bont personalizat și coroana din zirconiu - zirchon zahn dispersive 3 - tehnologie triplex

Programati o consultatie

  Avantajele implanturilor Straumann

  • toate implanturile Straumann, fără excepție, sunt fabricate doar în Elveția, de compania elvețiană STRAUMANN , lider mondial in implantologie
  • Datorita aliajului din titan si zirconiu, implanturile Straumann sunt recunoscute ca unele dintre implanturile cu cea maibună rată de osteointegrare din lume.
  • implanturile Straumann funcționează perfect pentru perioade foarte lungi de timp, perioade de până la 60 ori mai lungi, în comparație cu alte sisteme de implanturi
  • indiferent de oferta osoasa maxilara si mandibulara, marea varietate de soluții de implantareși protetice de la Straumann, permite medicului să găsească varianta ideală de tratament pentru fiecare pacient în parte, chiar si pentru cei considerati neeligibili pentru alte tipuri de implanturi
  • toate produsele Straumann suntînsoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale.
  • toate implanturile Straumann beneficiază de garanție pe viață
  • investițiile constante ale companiei în cercetare și dezvolare științifică au permis dezvoltarea unor inovații în domeniu, precum suprafața SLActive și materialul ROXOLID ce aduc beneficii substanțiale implanturilor dentare Straumann.

   

  Implantul dentar Straumann Roxolid este cel mai nou implant dentar dezvoltat, compania elvețiană STRAUMANN.

  Implanturile Straumann Roxolid sunt realizate dintr-un aliaj inovator de titan și zirconiu, proiectat special pentru implantologie. Acest aliaj este mai rezistent decât titanul pur, ceea ce face din Straumann Roxolid unicul aliaj de pe piață ce oferă atât rezistență mecanică ridicată cât și osteointegrare rapidă.

   

  Datorită rezistentei mecanice superioara oricarui alt aliaj, aceste implanturi au și dimensiuni mai mici care permite folosirea lor în zone cu dinți mici, cum este zona frontală inferioară, sau în zone in care lățimea osului este redusă, fără să mai fie nevoie de operații de adiție de os, pentru obținerea stabilității primare. Deoarece accesul catre os se poate face direct prin gingie, cu o freza speciala, numai este nevoie ca gingia sa fie taiata gingia si apoi cusuta la loc.

  Osteoconductibilitatea, il face un implant dentar rapid, fara durere deoarece celulele noastre osoase sunt atrase ca un magnet de suprafata lui, ceea ce conduce la o vindecare si osteointegrare mult mai rapida decat in cazul altor implanturi dentare.

  Proprietățile mecanice îmbunătățite ale implantului STRAUMAN Roxolid  extind indicațiile în terapia implanturilor si pentru pacientii care nu puteau fi rezolvati până acum fara alte intervenții suplimentare cum ar fi aditiile osoase si operațiile de sinus lift  si totodata permit promovarea unei abordări de tratament minim invazive, aspect deosebit de important pentru pacienții vârstnici cu disponibilitate osoasă limitată.

  Un implant Straumann Roxolid SLActive poate fi încărcat protetic la 3-4 săptămâni de la inserare, care este cea mai redusă perioadă de vindecare a unui implant la ora actuală. În acest mod, tratamentul unui dinte lipsă se poate finaliza definitiv în 5-6 săptămâni.

   

  In functie de situatia orala si de procedura chirurgicala aleasa de catre medic la clinica PLAZA DENT mai sunt sunt oferite urmatoarele trei tipuri de implanturi dentare Straumann:

  • Implantul Standard: acest tip de implant este pionier in vindecarea one-stage sau transgingivala, fiind un implant clasic care si-a dovedit valoarea in timp;
  • Implantul Standard Plus: acest tip de implant reprezinta solutia flexibila pentru amplasari trans-, semi- sau subgingivale;
  • Implantul Tapered Effect: este specialistul in implantarea imediata si precoce.

  Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

  Bucuresti, Sector 6

  Program

  L-V: 08:00 – 21:00
  Sambata: 08:30 - 18:30
  Duminica: Inchis

  Formular de Contact

  Call Now Button021.413.00.15