fbpx

Implanturile Dentium

Implanturile DENTIUM sunt produse in Coreea De Sud de catre compania Dentium Co LTD aflata in topul producatorilor pe piata mondiala in acest domeniu.
Aceste implanturi au insumat 17 ani de experienta pe piata produselor stomatologice de inalta calitate. In toata aceasta perioada s-au adaptat si s-au imbunatatit reprezentand in prezent una dintre cele mai bune solutii calitate/pret pentru protezarea pacientilor.
Implanturile DENTIUM ofera o ostointegrare excelenta, fapt confirmat de studii, care au aratat rezultate excelente in ceea ce priveste pierderea de os marginal din jurul implantului.

Avantajele implantului dentar DENTIUM

 • Designul conic care favorizeaza un raspuns excelent din partea osului, compatibilitate anatomica cu osul vecin. Suprafata mare de contact cu osul realizeaza o stabilitate primara excelenta chiar si in situatiile de augumentare de sinus.
 • Conexiunea conica biologica realizeaza o inchidere etansa intre bont si implant si minimizeaza micro-miscarile si, in consecinta, reducerea resorbtiei osoase marginale. Totodata datorita conexiunii conice fortele masicatorii se descarca uniform in implant.
 • Osteointegrarea rapida datorita cresterii distantei dintre spire.
 • Spira dubla si cresterea inaltimii spirei de-a lungul implantului imbunatatesc stabiliatea primara si reduc timpul de inserare al implantului.
 • Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant.
 • Suprafata S.L.A. Suprafata de contact crescuta intre os si implant sprjina formarea rapida a osului in jurul implantului dentar.
 • Pelicula cu aur realizeaza o suprafata protectoare impotriva abraziunii si coroziunii.

 

Programati o consultatie

  Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

  Bucuresti, Sector 6

  Program

  L-V: 08:00 – 21:00
  Sambata: 08:30 - 18:30
  Duminica: Inchis

  Formular de Contact

  Call Now Button021.413.00.15