fbpx

Fatete Lumineers

Alicarea fatetelor LUMINEERS nu este dureroasa, deoarece nu necesita slefuirea structurii dentare. Doar stomatologii care detin licenta de a aplica aceste fatete subtiri cat lentila de contact pot transforma dintii cu forme inestetice intr-un zambet natural, frumos, conceput special pentru fiecare pacient in parte, fara a-i slefui.

Avantajele fatetelor LUMINEERS

  • In prezent, chiar si coroanele vechi de ceramica si puntile de ceramica pot fi acoperite de LUMINEERS cu noul ’Revitalize™ Kit’;
  • LUMINEERS BY CERINATE sunt cele mai bune din punct de vedere al grosimii, fiind ultra-subtiri, si al rezistentei;
  • LUMINEERS sunt reversibile – oricand se pot inlatura fara a cauza probleme dintilor pe care ii acopera.

Tehnica LUMINEERS BY CERINATE

Dintii prezinta coloratii, usoare modificari de forma si au spatii intre ei. Somatologul ia o amprenta si modelul de ghips este trimis la Cerinate Smile Design Studio unde se fabrica numai Lumineers.

La urmatoarea vizita, doctorul probeaza fatetele pentru a se asigura ca se potrivesc perfect. Se face o usoara demineralizare, fara indepartarea structurii dentare, partea cea mai dureroasa care intervine la aplicarea fatetelor clasice. Fatetele LUMINEERS sunt lipite pe dinti cu un adeziv special activat cu o lampa speciala.

In doar doua sedinte simple, pacientul se va bucura de un zambet superb, dinti mai albi care nu isi modifica culoarea in timp, fara anestezii, freze, slefuiri sau dureri.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15