fbpx

Magnetic Mallet

MALLET MAGNETIC

Mallet Magnetic este un instrument inovator pentru chirurgia dentara si implantologie, ale carei principale aplicatii sunt in liftul sinusal maxilar, in protocoalele de compactare si extindere a osului vertical si orizontal si, in general, in toate cazurile in care ciocanul chirurgical este utilizat in mod normal.

Dispozitivul utilizeaza un impact electromagnetic, care permite o forta de impact cu intensitate ridicata si scurta, astfel incat sa obtina deformarea plastica a osului, dar fara a se raspandi in craniu, asa cum se intampla de obicei cu loviturile ciocanului chirurgical. In acest mod, utilizarea Ciocanului Magnetic previne asa-numitul sindrom benign de vertij paroxistic, care este simptomul post-operativ de natura vertiginoasa.

Prin aceasta tehnica, chirurgul poate sa mentina toata masa osoasa prezenta anterior si sa obtina augmentarea sa prin compactare. In acest mod, implantul poate fi plasat imediat, evitandu-se asteptarea de 4-6 luni necesara in mod normal atunci cand chirurgul foloseste alte practici chirurgicale.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15