fbpx

Ortodontie

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare.

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa de corectarea anomaliilor dento-maxilare.

Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Aparatele ortodontice sunt mijloacele prin care se pot obtine toate aceste beneficii.

Aparatele ortodontice sunt de mai multe tipuri  – fixe sau mobile, vizibile sau invizibile – si se recomanda de catre ortodont pentru fiecare caz individualizat. Acestea actioneaza pentru realinierea dintilor, reantrenarea muschilor si influentarea cresterii maxilarelor. Aparatele ortodontice functioneaza prin exercitarea unei presiuni usoare asupra dintilor si maxilarelor. In functie de severitatea problemei, medicul dentist recomanda tipul de aparat corespunzator.

Ortodontia trateaza problemele de malocluzie si malpozitie (inchiderea gurii incorecta si pozitionarea gresita a dintilor). Majoritatea cazurilor pe care le trateaza ortodontii sunt cele in care se constata dinti inghesuiti, exista insa multe alte probleme cu care pacientii se pot confrunta – dinti „rotiti” fata de axul normal, dinti prea in fata sau in spate in raport cu pozitia normala pe arcada etc, iar specialistii Plaza Dent le pot trata pe toate.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15