Despre noi

INFORMATII GENERALE


SERVICIICONTACT


Suntem un cabinet modern care poate oferi urmatoarele

SERVICII STOMATOLOGICE


 • Endodontie si stomatologie pediatrica (tratamente pentru copii)

 • Parodontologie


 • Stomatologie generala

 • Estetica dentara (albirea profesionala a dintilor)

 • Urgente si tratamente stomatologice pentru copii si adulti in sector 6

 • Pensionarii si copii beneficiaza de oferte stomatologice

 • Lunar oferte promotional


 • Profilaxie (fluorizari, sigilari, detartraj, periaj profesional)

 • Protetica (coroane dentare, proteze mobile, scheletate)

 • Tratarea hipersensibilitatii dentare

 • Laser dentar


 • Ortodontie (aparate ortodontice)

 • Chirurgie (extractii, rezectii apicale, extractie molar minte)

 • Implantologie (implant dentar)


Motivele pentru care trebuie sa mergeti la stomatolog sunt

VARIABILE DE LA PACIENT LA PACIENT


 • chiar daca au dantura sanatoasa isi doresc un zambet mai alb si mai stralucitor
 • carii ce sunt sau pot fi insotite de o respiratie urat mirositoare sau dureri la alimentele dulci. Netratate pot duce la pierderea dintilor si la un aspect inestetic al danturii.
 • resturile radiculare ce va intretin focare de infectie ce pot provoca diferite boli, dar duce in timp si la afectarea sistemului cardio-vascular
 • spatii ce va impiedica sa manancati sau sa mestecati alimente, fapt care poate duce la efecte negative asupra organismului, anemii, gastrite sau ulcer
 • mobilitate dentara (ce poate duce la pierderea dintilor) datorita parodontopatiilor, care printr-o simpla interventie chirurgicala pot fi stopate, pentru a nu ajunge la implant dentar sau proteza
 • aspectul inestetic al danturii datorita cariilor si spatiilor edentate care este atat de defavorizant in societate
 • durerile insuportabile la care analgezicele sau leacurile babesti nu au nici un efect si nu facem decat sa agravam starea de sanatate

Cabinetul Stomatologic PlazaDent foloseste ca metoda de tratament pentru cei care au frica de stomatolog si sufera de anxietate, stomatologie  prin InhaloSedare.

Inhalosedarea este o metoda de tratament a afectiunilor dentare la copii si adultii care se tem in general de tratamente medicale si mai ales in special de cele stomatologice ( zgomotul aspiratorului, al frezei de turbina, mirosurile intepatoare ale substantelor, anestezie locale injectabile). Aceasta consta in inhalarea pe nas cu ajutorul unei masti speciale a unui amestec de gaze in care cea mai mare parte este oxigenul si o mica parte de protoxid de azot. Efectul inhalarii se instaleaza dupa un timp variabil de pina la 20 – 30 de minute si consta in reducerea anxietatii, adica a acelei frici neexplicabile care ne cuprinde pe multi dintre noi in fata unei proceduri medicale, dar in acelasi timp se instaleaza o stare de relaxare constienta de bine.

Inhalosedarea nu are contraindicatii evidente cu exceptia cazurilor copiilor cu astm sau cu respiratie orala pronuntata sau adultilor care sufera de deviatii de sept si alte obstructionari ale cailor respiratorii.


Centrifuga Thermo Scientific™ MediLite™ este varful de gama al celor de la Medilite, permitand separarea cat mai precisa aplasmei din sange.


Sapphire Plus generează și oferă întărire maxima și putere de albire la restaurarea cu noua tehnologie Power Conversion Technology. Acest generator de lumina formează un fascicul coerent pentru cea mai rapidă întărire a unora dintre cele mai dure materiale compozite, indiferent de distanța. Sau, cu tehnologia patentata de albire Crystal, ilumineaza ușor ambele arcade pentru albirea fara contact a dintilor si realizeaza dinti vizibil mai albi în doar 30 de minute sau mai puțin cu Sistemul de albire LUMIBrite. Nici un alt generator de lumina nu are performanța remarcabilă a lui Sapphire Plus, cercetarile independent dovedind acest lucru.


Mixer de inalta performanta pentru amestecarea materialelor dentare.


EPIC™ este ultima inovatie a BIOLASE in materie de dioda laser. Dotat cu o multitudine de patente proprietare, platforma EPIC este disponibila pentru orice cerinte.


Originalul AIR-Flow® și Piezon® Methode combina acum confortul si cea mai eficienta profilaxie pentru pacient. AIR-FLOW master Piezon are scalare NO PAIN, supragingivala și subgingivala polizare în mică adâncime, precum și în pungile parodontale adânci. Metoda originala AIR-Flow® ofera lustruire cu aer care este eficientă pentru practicant și pacient deopotrivă: încredere, rapiditate și productivitate pentru practica, fără stres, tăcut și confortabil pentru pacient.Atat pistolul cat si camera acestuia sunt bazate pe un design ergonomic avansat. Forma subtire a acestuia il face usor de apucat si rotit, dovedindu-se un instrument foarte prietenos.


Surgysonic II este rezultatul experientei inginerilor Esacrom in tehnologia ultrasonica si aplicatiile clinice ale acesteia.
SybronEndo, lider global in echipament endodontic si materiale, prezinta System B™ Endodontic Cordless Obturation System. Acesta duce tehnologia de obturatie la un alt nivel.

PARTENERI

Ai nevoie de noi?

CONTACTEAZA-NE!

Fa-ti o programare

Contacteaza-ne acum

Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama variata de servicii oferite de catre medici stomatologi cu experienta si cele mai noi tehnologii in materie de stomatologie.


CONTACT IN CAZ DE URGENTA

Luni – Duminica: 8:00 – 22:00
0214 130 015FA-TI O PROGRAMARE

POTI SA ITI FACI O PROGRAMARE 24/7
DETALII PE PAGINA DE CONTACTUrmareste-ne

Activitatea

Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare pentru a te tine la curent cu ultimile noutati!Copyright © 2014-2019 PlazaDent. Toate drepturile rezervate.

Contactati-ne