fbpx

Laserul FOTONA

LASERUL DENTAR PENTRU ȚESUTURI DURE ȘI MOI– LIGHTWALKER ATS DE LA FOTONA

LIGHTWALKER ATS de la Fotona reprezinta perfecțiunea în stomatologia laser si totodata cea mai inalta tehnologie Laser Erbium de ultimă generație din lume, depășind alte lasere în ceea ce privește viteza și precizia, oferind simultan o gamă largă de aplicații extrem de eficiente ale țesuturilor dure și moi.

Procedurile terapeutice specifice laserului LightWalker sunt rapide, mai ușor de efectuat, durerea este de slabă intensitate sau absentă, iar timpii de vindecare mai scurți în comparație cu tratamentele convenționale.

LightWalker oferă cea mai cuprinzătoare gamă de aplicații clinice existente în rândul oricărui laser dentar realizat astăzi, deci posibilități multiple de tratament, de la stomatologia conservatoare, endodontie și implantologie la parodontologie și chirurgie a țesuturilor moi.

Cu LightWalker, in stomatologia conservatoare, se obtin rezultate clinice superioare –  chiar și cariile sub-gingivale pot fi îndepărtate fără sângerare gingivală – și deoarece viteza de ablație în țesutul cariat este mai mare decât în dentina sănătoasă, se menține o structură dentară mai sănătoasă.

Tratamentul endodontic TwinLight al lui Fotona (TET) rezolvă cu succes celor două dezavantaje majore ale procedurilor de tratament chimico-mecanic clasic: incapacitatea de a curăța și debridiza sistemele complexe anatomice ale canalelor radiculare și de a dezinfecta profund pereții și tubulii dentinali.

Implantologie- Laserul Er: YAG de înaltă precizie pe sistemul LightWalker este perfect pentru tratamentul peri-implantului, inclusiv pentru îndepărtarea țesutului granulomatos de pe suprafața inflamată, stimularea osoasă și decontaminarea implantului.

Chirurgie orală- Spre deosebire de tehnicile convenționale de chirurgie orală, laserele dentare permit tratamente de țesut moale fără a fi nevoie de un bisturiu sau suturi. Procedurile chirurgicale sunt precise, fără să provoace sângerări și fără durere datorită efectului de coagulare simultan care are loc în timpul interacțiunii cu țesutul. Folosind laserul TwinLight de la Fotona, în chirurgia țesuturilor moi, suturile sunt rareori necesare, iar cu efectul de dezinfecție simultan al laserului, vindecarea este mai rapidă, cu mai puține complicații postoperatorii.

Tratamentul parodontal TwinLight- Pentru tratarea bolii parodontale, tratamentul parodontal TwinLight® (TPT) este o terapie parodontală cuprinzătoare și minim invazivă care încorporează puterea celor două cele mai eficiente lungimi de undă ale laserului, creează condițiile optime pentru vindecarea țesuturilor parodontale.

TouchWhite™ – Albirea dinților asistată prin laser este cea mai rapidă, cea mai blândă și minim invazivă tratare asistată de albire a dinților, folosind caracteristicile unice de lungime de undă ale laserului Er: YAG. Deoarece lungimea de undă Er: YAG este complet absorbită în gel, nu există încălzire directă a dintelui subțire.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15