fbpx

Laser Dentar

Tratamentul Cariilor – Acum Fara Durere!

Tratamente stomatologice fara durere!
▶️Aveti o carie, dar va este teama de durerea provocata de freza dentara? La Clinica Stomatologica PlazaDent nu veti simti nicio durere!
✅Utilizam echipamente de ultima generatie, pentru ca tratamentul cariilor sa nu va provoace niciun discomfort.
Profitati acum de oferta lunii! Doar la Plaza Dent, tratamentul cu laser al cariilor costa 350 de lei!
Tratament disponibil atat pentru adulti, cat si pentru copii.
☎️Pentru a beneficia de oferta, va invitam sa va programati chiar acum, apelandu-ne la unul dintre numerele de telefon de mai jos!
Va asteptam in noua noastra locatie, ultramoderna, din strada Gheorghe Rostogolea nr. 1, sector 6, Bucuresti (in imediata apropiere a mall-ului Plaza Romania).

Laserul EPIC cu dioda, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE, este un dispozitiv chirurgical si terapeutic deosbit de performant. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”.

Design-ul de proiectare si setul de caracteristici ale EPIC-ului reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie BIOLASE. Generatiile anterioare de lasere cu dioda se bazau pe „despicarea si separarea” fibrei inainte de fiecare utilizare. BIOLASE a fost prima companie care a oferit varfuri de unica folosinta pentru laserele cu dioda si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului EPIC.

Sistemul foloseste o gama completa de varfuri flexibile, pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale.

EPIC este solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Studiile au aratat ca in albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet! Astfel, impreuna cu kiturile de albire LaserGel20 disponibile in cinci pachete, se genereaza un tratament de incredere, la preturi accesibile, ce dovedesc rentabilitatea EPIC-ului.

EPIC are aprobarea FDA – SUA pentru Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda. Folosind piesa de mana Deep Tissue – DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, dispuneti de caracteristicile EPIC-ului pentru eliminarea temporara a durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un „downtime” pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv. EPIC introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, 10μs (zece milionimi de secunda), rezultand printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur si vindecare mai rapida.

Str. Gheorghe Rostogolea nr. 1

Bucuresti, Sector 6

Program

L-V: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:30 - 18:30
Duminica: Inchis

Formular de Contact

Call Now Button021.413.00.15